onsdag 18 augusti 2010

mjooo...

... igår skulle vi ju ner till hamnen och kasta lite... Men var tvungen upp till apoteket vid CityGross först... Och när vi kom ut hade ju himlen öppnat sig!! En en rackarns tur att vi åkte upp dit först, annars hade vi ju blivit tokblöta!! =) Ja men som det regnade!!!

Så det blev till att softa istället... Somnade nästan i soffan när vi låg å glodde på TV´n... Sen kom mormor och morfar förbi på en liten snabbfika!! Sen var det dags att kasta ner lillplutten i sängen... Men vilken tiiiiid det tog innan hon kunde slappna av!! Tror att det är nerverna inför skolstarten som spökar!! Snuttjullan!! Börjar ju i ETTAN på måndag!!

Idag har jag jobbat en liten sväng, och Hannah har varit på fritids!! Hon har varit efterlängtad!! Det är ju riktigt skoj att få höra... Både från hennes vänner och personalen!! =)

Snart ska vi hoja iväg till Mamma Mia för att få bli bjudna på mat!! Sånt gillar vi!! Har fan blivit pank efter semestern!! Att komma ifatt med allt och kunna leva ett ok liv, har tagit på mitt sparkapital!! Men men... Det är bara att börja om!! För vill ju gärna ha en liten buffert!! Man vet ju aldrig när man behöver det!! Det har tagit hårt på mig, denna sommar... Även fast man inte direkt har gjort något!! Men ätit och druckit gott har vi ju gjort!! I 4 veckor!! Och det kostar på det med!! Fniss!! En hel del utgångar har det ju med blivit... Så... =)

Imorgon ska Hannah tillbaka till sin pappa... En dag tidigare, men blir så nu, för vi ska med jobbet åka Saga Lejon och frossa i en massa räkor!!!! Ska bli riktigt gott!! Och det är ju egentligen bättre så ocå, för jag börjar ju 9.30 på fredag, och styra upp en överlämning innan dess tar ju tid.. hur som haver!! Men som sagt, nästa vecka börjar hon på skolan igen, och då blir det helt andra rutiner!! Dem som får vardagen att flyta på!! Och sånt gillar vi!!

Nähepp!!!

Sallad eller pizza??!! Sallad borde jag ta, men sjukt sugen på pizza!! Hmmm, vilka jävla världsproblem man har då!!!

SUCK!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar