onsdag 4 november 2009

Hej!!

Överlevde tisdagen... Absolut!! Det blev en mycket bra dag visade det sig... Det var riktigt trevligt att få komma iväg och se andra saker, och få en vision om hur våran butik kommer att se ut!! Härligt... Och roligt hade vi på vägen, när/hur vi skulle köra... Blev bara rädd en gång... Hahahaha... Men det var ingen fara, Max körde lugnt och fint, och var bara väääldigt nojig över fartkamerorna... Tihi... Åt en god lunch på nått thai-hak.. Mycket gott!! Tack vare mina goa kollegor, som hade ätit där veckan innan... Thanx!!
Och Jerry var väääldigt lugn och sansad... En bra dag, helt enkelt!!

Idag, onsdah, har det bara rullat på!! Jobbat 7.45-15... Och det gick mycket bra!! Allt flöt på och vi blev klara med allt INNAN utsatt tid... Och utan stress!! Kalas!! Sen till skolan för att plocka upp lillan!! Ville INTE hem!! Förstås!! men tillslut gick hon med på det... Hem å dona lite, käkade lite mat, sen var det bara att bege sig upp till badet för lite lek och stoj innan simskolan. Och en glad överraskning var att Hannah´s bästa bästa vän, Mirel, var där. Och han blev så glad att se Hannah... Dem har ju kännt varandra sen dem var 1,5 år... Han och Hannah var dem enda som inte kunde gå när dem började på dagis... Dryga 1,5 år gamla... Sötisar!! Oj, vad dem lekte!! Jätteroligt för dem och jag och Fatima pratade gott, och skvallrade om de gamla kvarteren, Brandkärr, med dess kändisar!! Hihi...

Sen lackade mamma Karin lite när det var dags för duschen... H började bete sig jävligt stöddigt och var otrevlig!! Och det fick hon veta, att det inte var ok!! Satte ner foten direkt och meddelade att nu var det bara sängen kvar!! UTAN SAGA!! Och så börjar vi om imorgon... För då är detta ur världen... Så är det... =)

Ojojoj, vad jag skriver nu då!!

På fredag drar jag nog upp till huvudstaden och hälsar på Malla!! Och hon sa att vi skulle till Café Opera!! Jösses då, vad märkvärdigt det ska vara då!! Hahahaha.. Sa att jag kunde ju komma dit och säga hej, dricka ett glas vatten, sen åka hem igen!! Fan, det har ju inte jag råd med!! Nånstans!!

Nä, nu får det vara bra för idag!!

LOVE!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar