tisdag 26 oktober 2010

Idag...

...har jag tillbringat förmiddagen med Fia och Max... Gjorde en effektiv shopping nere på stan... och investerat i en ny BH... För den som vill vetaaaaaa.... Suck och stön!! =) Men vi hade det mkt trevligt och skoj!! Bara att förmiddagen gick för fort!! Hade suttit fint en en gofika oxå, på staaaan... Tar vi en annan gång!!

Igår var vi på ögon igen... Det såg bättre ut, och Hannah såg bra på båda ögonen... Liiite lite översynt på ena ögat, men såg nu samma rader på båda ögonen.... Och det gjorde mig glad... För förra gången såg hon inte knappt näst översta... Meeen... Vi har fått en ny salva som ska intas 5
ggr/dag!! Vilket nu har inneburit att vi får be Cilla (Hannah´s fröken) att hjälpa till en gång under dagen... Vi frågade iaf... Och hon ville, så då är det ok, inget jag tvingar någon till!! =)

Mjaaa... Vi får se...

Idag gick vi upp till Hannahs fritids vid halv 4 för dem hade öppet hus!! Vi fikade och pysslade en stund... Det var måååånga föräldrar där... Skitskoj!! dem samlar in pengar till att göra något skoj!! =)

Annars så kör vi CHILL mest hela tiden!! Men imorgon ska vi bjuda mormor och morfar på lite mat... Dem måste ju oxå få se sitt lilla barnbarn lite... Och veckan går ju hysteriskt fort!! Som jag ALLTID tjatar om!!

Snart dags för seriedags på 5an!! Tjohoooo!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar