tisdag 2 februari 2010

Jaha!!

Nu kommer det mera snö!! Som om vi behövde det??!! Helt jävla otroligt... Hannah har aldrig sett så här mycket snö i sitt liv... Och nu kanske det dröjer 20 år till nästa gång?? =)
Har jobbat idag igen... 8.45 - 13 gick väl så där... Lite personal och stackars Hampus fick vara väääldigt mycket nere i kassan.... Undrar hur mkt bröd som blev plockat/bakat idag? =)

Hämtade Hannah strax efter 14, dem hade utedag med alla fritidsar... Åkt pulka som en galning och satt å käkade bulle med varm blåbärssoppa när jag kom!! Mumsigt värre...

Det märks att vi går mot ljusare tider iaf... För inte så länge sen vid denna tidpunkt på dagen var det ju fan kolmörkt ute!! Skönt att få se lite ljus iaf... Men nu längtar jag efter våren och värmen... När man kan sitta mot husväggen med en kopp java i T-shirt och inte frysa... Men det känns väldigt långt borta nu... =(

Skulle behöva damsuga och plocka lite här hemma... Och ska nog göra det oxå, innan det är dags att laga till lite mat... Så... Hej så länge... Kommer säkert in senare ikväll!!

L&R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar